Home Seleb Mbiyen Seneng Bareng Karo Kowe Chord Gitar Video Klip & Lirik Lagu Tanpo Tresnamu – Denny Caknan

Mbiyen Seneng Bareng Karo Kowe Chord Gitar Video Klip & Lirik Lagu Tanpo Tresnamu – Denny Caknan

3 min read
0
0
1

Lagu berjudul Tanpo Tresnamu dinyanyikan oleh Denny Caknan. Lagu tersebut ditulis oleh Ary Setyo Widodo. Video klip lagu Tanpo Tresnamu telah dipublikasikan di kanal YouTube DENNY CAKNAN pada 8 November 2019.

Lokasi pembuatan video klip lagu Tanpo Tresnamu di Waduk Pondok, Ngawi dan Cafe Modus. Intro :F G C G/B Am Dm G C Em Am G mbiyen seneng bareng karo kowe F G C mbiyen susah tetep karo kowe A Dm E Am G saiki wis bedo kowe ro wong liyo F G ngambyarno ngimpiku nyanding sliramu.. C Em Am G opo kudu pasrah kahanane F G C kudu nerimo karo putusane A Dm E Am G saktenane ati iki ora lilo F yen nyawang sliramu G nyanding wong liyo.. Reff: F G Em Am segampang kuwi caramu Dm E Am G ngapusi roso atimu F G Em Am saiki aku dewe neng..kene Dm G C ming sepi tanpo tresnamu.. (Musik) F Em Am Dm E Am G F Em Am Dm G C G C Em Am G opo kudu pasrah kahanane F G C kudu nerimo karo putusane A Dm E Am G saktenane ati iki ora lilo F yen nyawang sliramu G nyanding wong liyo.. Reff : F G Em Am segampang kuwi caramu Dm E Am G ngapusi roso atimu F G Em Am saiki aku dewe neng..kene Dm G C ming sepi tanpo tresnamu.. F G Em Am kepiye maneh caraku Dm E Am G ngelalekno esem ngguyumu F G Em Am saiki aku dewe neng..kene Dm G C ming sepi tanpo tresnamu.. F G Em Am saiki aku dewe neng.. kene Dm G F ming sepi tanpo tanpo tresnamu.. Fm G C ming sepi tanpo tanpo tresnamu..

Load More Related Articles
Load More In Seleb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Terima-kasih yang Telah Membully Banyak yang Meragukan Niatnya Maju Jadi Calon Presiden  Giring

Langkah Giring Ganesha maju sebagai calon Presiden RI di Pemilu 2024 menuai banyak respon,…